bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Het nieuwbouwproject De Stadstuin bestaat uit 115 duurzame woningen. Wat gaat er komen

Wat gaat er komen

Het nieuwbouwproject De Stadstuin bestaat in totaal uit 115 duurzame koop- en huurwoningen. Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming. Dit zijn manieren om je huis te verwarmen of om warm water te krijgen zonder het gebruik van gas. Je krijgt warm water en warmte in huis via een netwerk van waterleidingen. Het warme water van de stadsverwarming ontstaat door restwarmte van bijvoorbeeld elektriciteitscentrales.

Bekijk het woningaanbod
De architectuur en type woningen

De architectuur en type woningen

Er is gekozen bij nieuwbouwproject De Stadstuin voor een gevarieerde architectuur. Het project is opgebouwd met een zogenoemde binnenring en een buitenring. De binnenring is vormgegeven met woningen in een landelijke jaren ’30 stijl en bestaat uit tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. De buitenring is ontwikkeld in een stedelijke stijl en bestaat uit tussen- en hoekwoningen. De definitieve prijzen van de woningen zijn nog niet bekend, maar het aanbod van de woningen zal geschikt zijn voor zowel starters als doorgroeiers.

Planning

Planning

Nieuwbouwproject De Stadstuin ligt aan de brug De Oversteek in Nijmegen en kijkt uit op de Uiterwaarden van Nijmegen en Oosterhout. De planning ligt nog niet officieel vast, maar we verwachten vanaf Q3 2018 met verschillende typen woningen in de voorverkoop te gaan. De officiële verkoop volgt dan z.s.m. en de verwachte start van de bouw volgt dan vanaf Q2 2019.

Zodra er meer bekend is communiceren wij dit via de website en naar alle mensen die zich via blijf op de hoogte hebben aangemeld 

Schrijf je in!
Bijzonderheden

Bijzonderheden

Uniek aan dit project is de locatie. De Stadstuin ligt aan de nieuwe brug De Oversteek. Hierdoor sta je binnen 2 fietsminuten aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Zowel in de zomer als in de winter is het hier genieten geblazen. Met diverse eetgelegenheden, terrassen, sport & spelactiviteiten, evenementen, winkels en unieke bedrijven een heerlijke plek voor jong en oud!  Daarnaast sta je natuurlijk ook nog eens binnen 5 fietsminuten in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Dan loop je gewoon de deur van je nieuwe woning uit en sta je direct in de natuur van De Waaijer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!