bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Hoe ga je met de woningconfigurator om?

Op deze website kan je gebruikmaken van een woonconfigurator. Deze pagina legt uit wat een woonconfigurator is en hoe het werkt. En ook niet onbelangrijk: waar je deze kan vinden!

De woningconfigurator

Met de woonconfigurator kan je jouw toekomstige woning zelf samenstellen naar jouw voorkeuren en wensen. De video legt uit hoe je deze kan gebruiken. 

Waar kan je de woonconfigurator vinden? Deze vind je op de pagina van ieder woningtype. Als je via "woningaanbod"naar het woningtype van jouw voorkeur gaat kan je beginnen met jouw woning samen te stellen. 

Wanneer je je hebt ingeschreven voor meerdere woningtypen, willen we je vragen om voor alle woningtypen de woning samen te stellen via de configurator.

De woningconfigurator vind je via

het woningaabod

Woningconfiguratie & inschrijven

Als je in aanmerking wilt komen voor een woning kan je dit alleen doen door het invullen van een online inschrijformulier. Dit is mogelijk tot 6 december 23.59 uur. 

Daarnaast vragen wij ook dat iedereen die zich inschrijft een definitieve woningconfiguratie  invult voor de woningtypes waar je voor in aanmerking wilt komen. Dit mag per woningtype, dus als je meerdere woningen van hetzelfde type geselecteerd wordt hoef je deze maar 1x in te vullen. Bijvoorbeeld je eerste en tweede voorkeur is een woning van het type Twee-onder-één-kapwoning - Type C1 en je derde voorkeur is een woning van het type Hoekwoning - Type A, dan moet je dus 2 configuraties invullen, 1 per type. Als je dit al gedaan hebt op basis van de definitieve prijzen, hoeft dit uiteraard niet meer. 

  • Je vind de configurator onderaan op iedere pagina voor het woningtype (via woningaanbod)

    Je vind de configurator onderaan op iedere pagina voor het woningtype (via woningaanbod)

  • Je kan de definitieve configuraties invullen tot 6 december 23:59 uur

    Je kan de definitieve configuraties invullen tot 6 december 23:59 uur

  • Vergeet deze niet door te sturen naar de makelaar

    Vergeet deze niet door te sturen naar de makelaar